Tags: laarzen beginnen met k, blous gespot, bio filter k1, jongen tweed kind, zwart tin 30g, bmw cs wielen, vak kpp vazen, c schok klok, laarzen van athlone.

€63.56
  • Op voorraad
  • v1285


9238 W2S086-AA05-01 115/220v 16W 9CM Alle-Metalen Hittebestendige Fan

Maak je geen zorgen abt inpakken,pakken we het met veel schuim, Voor enige schade veroorzaakt door overmacht tijdens het transport of de levering, kopers moeten contact met ons op voor het verlaten van enig feedback.Negatieve feedback te verlaten zonder de communicatie te worden gemeld aan de ebay.

wees u ervan bewust thatWe versturen GEEN goederen op feestdagen en nationale feestdagen.

Wij willen u eraan herinnerd dat u nodig hebt om te controleren met uw aangepaste weer is er invoerrechten of niet.Voor de meeste Europese landen is er een dergelijke plicht heeft opgelegd.Als koper wil om kosten te besparen, laat het ons weten en wij zullen het declareren van een lagere waarde op de factuur.niet wij dragen de fiscale vergoeding in uw land.

Laat ons het contact, zoals een telefoonnummer, mobiele telefoonnummer en e-mail adres voor levering.

Sommige provincies kan niet worden bereikt door de bezorgdienst op het moment, gelieve te verwijzen naar het uitsluiten van landen alvorens te kopen.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van industriële axiaal ventilator ,converter ventilatoren ,ventilatoren,servo motor,alle soorten lithium battiers,eindschakelaar ,servo-motor-encoder ,alle industriële accessoires die wij verkopen .

Plafond lampen ,reflector lampen, en de Lichten van de Strook, alle soorten led lampen u nodig hebt,wij kunnen leveren,hebben wij een lange termijn samenwerking fabriek voor de productie van deze.

onze producten zijn van goede kwaliteit met 3 maanden garantie,kunt u er zeker van te bestellen.U kunt de terugkeer van de goederen indien zij het gevolg zijn probleem van de kwaliteit van onze producten binnen de garantie perioden,

Als u wilt contact met mij op via e-mail ,pls voel je vrij om contact met ons op,wij zijn bereid om ons een e-mail.

Paypal is onze voorafgaande betaling.

Alle goederen zullen het schip uit in 2-3 dagen zoals servo motor,servo-drive ,de batterij.

Als koerier vraagt u om te betalen extra bedrag,dat moet worden fiscale vergoeding,geen extra verzendkosten in rekening gebracht.dus pls don ' t klacht ons immeditatly,dat is ontvangen door de douane aan uw zijde.Wij geven u tips,die pls moeten wij de laagste waarde op de factuur te vermijden dat uw land'high belasting betaling vooraf.

wij zijn in staat om goederen te leveren aan onze klanten over de hele wereld door dhl,dhl is onze voorafgaande optie.als het schip door brazilië ,hebben we uw cnpj of cep, maak je geen zorgen over uw locatie.Ook wij kunnen het schip door uw account ,


  • Model Aantal: W2S086-AA05-01
  • Type: Fan Onderdelen


Varsenik1987
2021-01-28
5/5
Already built in the vans and they work perfect!

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten