Tags: centaur pedaal, volledige sg slagplaat, fleor pick-up, bas slagplaat, voorversterker, pedaal valeton, cobre gitaar onderdelen, ibanez rg slagplaat, les paul slagplaat, electr gitaar.

€13.27 €14.91
  • Op voorraad
  • v1350


Omdat er veel verschillende slagplaat ontwerpen en gaten patronen op gitaren en bassen, enkele lichte aanpassingen nodig zijn voor een nauwkeurige pasvorm!

We hebben laten zien dat de dimensies voor verwijzing,Gelieve te zijn zeker check de foto ' s en beschrijving zorgvuldig door voordat u koopt het item.

Als u vragen heeft,neem dan contact met ons op!Dank u!

Functie:

Set voor FD ST guitar-slagplaat en de backplates van vervangende onderdelen.Anti-kras bescherming van de gitaar.Pro tecting uw gitaar en ook een mooi versieren.Zilveren spiegel .Specificatie:

1.Slagplaat:

Grote zilverpapier stok op de rug te beschermen, pickup,pot gaten. 1-laags eenwaardige acyclische materiaal slagplaat.SSS stijl. 11 sc rews gaten in de zijkant van de slagplaat. 2.Achterplaat:

Gloednieuw nooit geïnstalleerd op een gitaar,beschermende film op de top. 1-laags acrylaat materiaal achterplaat. 6 schroeven gaten.

Opmerking: de kleur van een Item kan afwijken van de foto omdat de aberratie.

Pakket Bevat: 1 x gitaar slagplaat 1 x gitaar backplate 25 x m ounting schroeven


  • Merknaam: FLEOR
  • Type: slagplaat&backplate
  • Model Aantal: T01827


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten