Tags: deurdrempel de film te beschermen, camry decor, 3btn, hiac, hilux, toets toy47, mark x toyota, bumper beschermer volvo, de compressor van toyota, c hr-toyota.

€10.05
  • Op voorraad
  • v1788


Alstublieft vergelijken zorgvuldig alvorens te bestellen

Dit is een markt na vervanging van de zaak

De afbeelding is van het echte product.Niet gedownload van internet

U wordt verzocht om te controleren aangeboden FOB geval, als uw sleutel hebben hetzelfde profiel, deze past in uw auto

Alstublieft vergelijken zorgvuldig alvorens te bestellen

Dit is een aftermarket item is niet OEM.

Het artikel is niet voorzien van enig merk en de logo ' s of enige vorm van branding te voldoen aan de Handelsmerken Act 1994.

Het item is niet geproduceerd door of goedgekeurd door een van de fabrikanten vermeld in de veiling notering

Het item is verkocht strikt toets voor renovatie doeleinden en is niet bedoeld als een vervanging van een onderdeel.er is GEEN interieur (extern / elektronica / transponder chips/batterij ) - eenheid.

Pakket is inclusief:

5X Sleutel Shell geen logo

Item Foto:

Over verzending!

Post verzonden worden, binnen de 7 werkdagen nadat de volledige betaling is voldaan.Als je niet kunt krijgen van uw items in de tijd,neem dan contact met ons eerste,wij zullen controleren en op te lossen het voor u al snel.Wij beantwoorden uw mail binnen de 48 uren normaal.soms een beetje vertraging vanwege het weekend of vakantie.Als je niet kunt krijgen onze mail na 48 uur,controleer dan even je spam of neem contact op met ons met andere mail-adres. (RUSSISCHE KLANT HOUDT U DE AANDACHT VAN DE ONTVANGER NAAM UW VOLLEDIGE NAAM.)

Retourneren&Restitutie

1. U hebt 7 dagen de tijd om contact met ons op en 30 dagen terug te sturen vanaf de datum waarop deze is ontvangen.Als dit item in uw bezit is van meer dan 7 dagen, wordt het beschouwd als gebruikt en ZULLEN WE GEEN TERUGBETALING OF VERVANGING.Er zijn GEEN UITZONDERINGEN!Verzendkosten is het dragen door zowel de verkoper en de koper in de helft.

2. Alle geretourneerde artikelen DIENEN in de originele verpakking en u DIENT ons te VOORZIEN van de verzending tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer, en uw project.

3. Wij zullen terugbetalen UW VOLLEDIGE WINNENDE BOD BEDRAG, na ontvangst van het artikel in de originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NADAT Koper en Verkoper de transactie annuleert uit Visserijmuseumaikevanstien.nl.OF u kan er voor kiezen om een vervanging.

Over feedback

We handhaven van hoge normen van kwaliteit en het streven naar 100% klant tevredenheid!Feedback is zeer belangrijk Wij vragen dat u onmiddellijk contact met ons op ALVORENS u ons neutrale of negatieve feedback geven, zodat we adequaat uw problemen op.

Het is onmogelijk om problemen aan te pakken als we niet weten over hen!


  • Maatwerk: No
  • Materiaal Type: kunststof
  • R/C-Functie: zonder


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten