Tags: wimper strip, QSTY, wimper nesura, mink lash, 11mm lash, 10d, valse wimpers mink wimpers van zijde, riess, valse zijde, 10d van de wimper.

€3.34 €4.18
 • Op voorraad
 • v185686


Een totaal van 48 kleuren zijn van harte welkom om te kopen

Is er geen kleur in de link, kunt u een bericht achterlaten om de klant service, u kunt een kleur kiezen voor het plaatsen van een bestelling, zullen we het schip volgens de kleur van uw bericht.De wholesale-prijs is lager.

3D Color luxe mink hair CM08

1.Goede glans en voelt comfortabel

2. Zachtheid is dichter bij de echte haren

3.Root slijpen, meer realistische

4. Beter krullen en het maken van glamoureuze ogen

5.Speciale soft touch is niet beschikbaar in door de mens gemaakte vezels

6. Lichtheid geen last van de oogleden.

7. niet makkelijk te vervormen, sterk en duurzaam

Xinmeilin wimper voordelen:

1. Materiaal: 100% natuurlijke hoogwaardige luxe mink hair, van hoge kwaliteit mink haar handgemaakte, meer dan 20 processen kunt meerdere niveaus van verschillende richtingen.Elke wimper heeft een andere hoek van curling, met een echte 3D-effect, de wimpers zijn natuurlijke, realistische, kruis, dicht gekruld, licht, zacht, comfortabel, en de natuurlijke krul is dicht bij de echte wimpers.Rommelig, drie-dimensionale gevoel is goed.Gewone mink hair kan dit niet.Gewone mink hair is iets gelaagde over twee lagen.

2.Productieproces: van luxe hand-made.Geen chemische samenstelling, hypoallergeen, geen residu, het unieke productieproces maakt de wimpers meer in lijn met de kromming van de ogen en de krullen van de wimpers.Elke wimper wordt zorgvuldig getrimd.Draag de natuur en zo licht als lucht.De wimpers zijn meer verfijnd.Dit is een met de hand gemaakte wimpers.Zodat elke wimper kan variëren.Niet precies hetzelfde.Handgemaakte realistischer is dan een machinaal gemaakte wimpers, en elk paar wimpers is uniek.Dit is niet een probleem.Als je niet kunt accepteren.Gelieve te bieden niet.hartelijk dank!

3.In termen van gebruik:Xinmeilin valse wimpers zijn makkelijker te verwijderen.Het verminderen van de mogelijkheid van valse wimper vervorming.Lichte katoenen stengel kan tot dubbele oogleden.Zacht zonder te knijpen oogleden.De stengel is zacht en comfortabel, en het niet blijft plakken op het oog.Het heeft geen buitenlandse lichaam gevoel voor een hele dag.Lichtheid geen last van de oogleden.

Zacht en comfortabel, niet makkelijk te vervormen, sterk en duurzaam, mits goed onderhouden, Xinmeilin kunt hergebruiken 5-20 keer voor elk paar van valse wimpers.

Xinmeilin luxe mink wimper identificatie

1.Gedrenkt in warm water, Xinmeilin luxe mink hair zijn gemakkelijk te vervormen, en de reguliere vezel haar is niet gemakkelijk vervormd. 2.Het is met vuur verbrand, en de Xinmeilin luxe mink haar heeft de smaak van verbrand haar en kan worden samengeknepen tot poeder met de hand. 3.De schalen werden waargenomen door een microscoop, en de Xinmeilin luxe mink wimpers had haar schubben, en de gewone vezel wimpers niet. 4.Professionele identificatie door bij het verven of oplossing methode 6.Xinmeilin luxe mink wimpers zijn dichter bij de echte haren dan normaal wimpers.Dikke, zachte, lichte, natuurlijke,zachte, glanzend. 7.Xinmeilin luxe mink haar wimpers zijn langer dan gewone wimpers.Normale wimpers hebben meer kans om af te vallen.

Meer stijlen zijn welkom om te boeken

Neem Contact op met onze klantenservice, er zijn meer stijlen te boeken.Groothandel prijzen gunstiger.

HET TOEPASSEN VAN VALSE WIMPERS

Zie de afbeelding hieronder

Methode van het verwijderen van de wimpers

1. Duik uit de cleansing oil met een wattenstaafje en wrijf het over de wortel van de wimpers. 2. De wimpers zullen vallen automatisch uit na een paar bewegingen. 3. Gebruik dan een wattenstaafje verwijderen van de lijm van de oogleden. 4. Trek niet de valse wimpers hard om te voorkomen dat u uw eigen wimpers. 5. Veeg uit de vlekken links op de ogen 6. Breng een wattenschijfje met reinigende olie voor ongeveer vijf seconden.

Opmerking:

Niet brush mascara op de nep-wimpers.Vele methoden om van het dragen van valse wimpers zeggen,Breng een laagje mascara na het dragen van de wimpers, kunt U voorkomen dat de gelaagdheid van je ware en valse wimpers, Maar het schoonmaken van uw wimpers kan moeilijk zijn.Slechts de vorm van het oorspronkelijke wimpers voordat het dragen van de valse wimpers,Dit maakt de echte wimpers fit is en niet gemakkelijk is te laag.Bij het gebruik van valse wimpers, gebruik van lichtere methoden.Gebruik geen kracht om het trekken van valse wimpers, proberen te houden met de kromming van de wortels van de valse wimpers, en het gebruik van de wimpers kammen na gebruik.Niet wassen van uw wimpers met water.Vuile valse wimpers kan voorzichtig worden geborsteld met een borstel, en de opgedroogde lijm is zachtjes trok met de hand.

Hoe schoon valse wimpers

1. De wortel van de valse wimper dat is zojuist gelost lijm 2. Vouw het wattenschijfje in de helft, een deel is breed en het andere deel is smal, knippen met een schaar,gedrenkt in het oog make-up remover. 3. Valse wimpers zijn geplaatst op een ruime halve stuk 4. Dekking van het smalle stuk en druk zachtjes op de root met uw vingers. 5.Buig het wattenschijfje, houden de kromming van de wimpers en plaats het op het platform. 6.Na 24 uur, ontdek het wattenschijfje en verwijder voorzichtig de lijm aan de wortel van de wimpers. 7 .Wimpers zijn schoon en plaats ze terug in de doos voor de volgende keer.


 • Valse Eyelashe Lengte: 1 cm-1,5 cm
 • kleur: kleur
 • Valse Eyelashe Type: Individuele Wimpers
 • Valse Wimpers Stijl: natuurlijk lang /dik/kris-kras/gevleugelde/overige
 • Productiemethode:
 • Materiaal:
 • Hoeveelheid: 1 paar
 • Grootte: 1pairs
 • Valse Wimpers Materiaal: Andere
 • Type:
 • Voorzien van 9:
 • Valse Wimpers Band: Zwart Katoenen Band
 • Productie proces: Met De Hand Gemaakt
 • Beschrijving:
 • Item Type: Valse Wimpers
 • Valse Wimpers Soort: Strip Lashes
 • Model Aantal: CM08
 • Merknaam: xinmeilin


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten