Tags: amethist punt, punt quartz, amethist kristallen punt, amethist diamant hanger, amethist steen, crystal punt, chakra kristal, amethist wand, reiki wand, kristal kwarts rock.

€4.18
  • Op voorraad
  • v2033


Item Uitleggen

Materiaal:natuurlijke amethyst kwarts kristal

Grootte:circa 4-5cm( Handmatige meting van lichte fout. )

Merk:

*Elk item is uniek.Wij leveren u de goederen op random.Natuurlijk, we kiezen de mooiste voor u.Begrijp alsjeblieft!

*Doordat het scherm en de lichtomstandigheden zijn verschillend, er kan een lichte kleur verschil, dan kunt u begrijpen!Dank u!

Aandacht

1# Alle items zijn gemaakt in natuurlijk licht.Zoals bekend is voor iedereen, elke natuursteen heeft zijn eigen kenmerken, en er is geen exact hetzelfde bestaan.Gelieve niet mee als de producten die u ontvangt zijn verschillend van die in de afbeelding wordt weergegeven.

2# Internationale Kopers-gelieve van nota invoerrechten van, de belastingen en de lasten zijn niet inbegrepen in de puntprijs of de verschepende lasten.Deze lasten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.Gelieve te controleren met het douanekantoor van uw land om te bepalen wat deze extra kosten voorafgaand aan het bieden/het kopen.

Verzendkosten

1# We zullen de goederen te leveren binnen 3 werkdagen nadat uw betaling.Gelieve te bevestigen uw afleveradres in deze periode.

2# Post worden verzonden vanuit China Post door Standaard International Verzending (met het tracking-nummer).Over het algemeen 10 tot 30 dagen,sommige landen kan 30 tot 60d ays.

Na-verkoop

Als u niet tevreden bent met de producten die u ontvangt, neem dan contact met ons op tijd.We zullen proberen ons best om het probleem voor u oplossen.We zullen omgaan met de situatie op basis van de feitelijke situatie van het individu.

Feedback

1# Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u vragen hebt.

2# Als u tevreden bent met het ontvangen product, neem dan zo vriendelijk ons een gunstige reactie.Uw evaluatie is de beste aanmoediging voor ons.Hartelijk dank!


  • Stijl: feng shui
  • Merknaam: DH JINGKA
  • Thema: mensen
  • De Regionale Functie: Europa
  • Materiaal: Crystal


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten