Tags: citroen c4 1, auto-oplader roze, nano sticker, kaarsen citroen c4, land rover venster vizier, de zwaartekracht telefoonhouder, tikets citroen c4, av-citroen c4, citroen c4 7, din citroen c4.

€8.10 €13.50
  • Op voorraad
  • v227


Kenmerken:

*1. Zwaartekracht sensing, automatische controle van het openen van grootte, stevig, geen abnormaal geluid, geen geluid.

*2. De zwaartekracht koppeling, geen patch, geen effect op het signaal.

*3. Aanpassing: horizontaal / verticaal / ronde / gebogen.

*4.Legering koppeling structuur, stabiel en stabiel, geen spullen, geen wrijving is weerstand.

*5. Dubbele driehoek is stabiel, het kan houden de beugel stabiel en jitter-vrije plotseling remmen, scherpe bochten en hobbelige wegen.

*Van 6. De achterzijde van de houder neemt een hot trend design voor de evacuatie van de warme en koude lucht van de airconditioning los van de temperatuur van de telefoon te hoog of te laag.

*Van 7.Verdikte siliconen pad, verbeterde demping, bescherming voor mobiele telefoons, bare-metal veilig kan worden gebruikt.

*Van 8. Verhoog de kracht van de veer klem, een upgrade van de anti-slip anti-haak, toename van de dikte van de siliconen pad, non-slip doet geen pijn van de auto, en stevig slot de belangrijkste luchtuitlaat.

*9.360-graad universele rotatie, willekeurige kijkhoek aanpassing, universele roterende bal link, multi-angle stereo rotatie.

Product informatie:

Naam Van Het Product: Auto Zwaartekracht Mobiele Telefoon Houder

Toepassing: Universeel model

Product-functie: Auto telefoon houder

Materiaal: aluminiumlegering en pc

Kleur: zwart, zilver, grijs

Eigenschappen van het Product: het principe van De zwaartekracht wordt gebruikt, is geen patch nodig, gewoon in te zetten.Drie punten vast.

Product Lijst:

1 * Auto zwaartekracht mobiele telefoon houder

Voorzorgsmaatregelen:

1. Alle foto 's zijn professioneel gekalibreerd, maar door het omgevingslicht en de verschillende weergave-instellingen van het apparaat, de foto' s en items ziet u mogelijk een aantal afwijkingen, vergeef me.

2. De gegevens handmatig gemeten, zijn er een aantal afwijkingen, maar het heeft geen invloed op het gebruik.


  • Merknaam: OLOMM


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten