Tags: kakkerlakken val, hanger schorpioen, vogels repeller ultrasone, bird repel, van vlinder, ultrason bat, hond kennel kleine, dier te water repeller, parrot, lg cricket.

€20.36 €26.44
 • Op voorraad
 • v2270


Outdoor Ultrasone Zonne-Pest Repeller Dier Pest Muis Repeller PIR Sensor Tuin Vogel, Kat, Hond, Vos en Vuilafstotende Dieren te Houden Afstand ( Zijn 1500mAh Ingebouwde R echargeable lithium batterij, geen behoefte om te kopen extra batterij )

2019 Nieuwe en verbeterde versie te vergelijken met de Oude Versie:

1. Meer Flasing LED lamp getallen, 12 Witte LED en 4 Rode LED(Alleen 4 of 2 knipperende LED voor oude Versies)

2. Inbegrepen ingebouwde lithium batterij, bespaar extra kosten voor het kopen van een batterij(Batterij Niet meegeleverd voor oude Versies)

3. Update ed Polysilicium Zonnepanelen meer stroom toegenomen en meer tijd voor het uitvoeren van

4. Meer soorten alarm stemmen zijn opgenomen, geschikt voor waarschuwing meer ongedierte en dieren

5. Hoger ondersteunen houder, verhoging van de motion sensor werkt gebied

radicMore nauwkeurige -- binnen het bereik van de detectie-afstand 30ft(9-10M), een hogere gevoeligheid is beschikbaar.

radicHigh anti-interference -- gezien de dagelijkse hoge temperatuur van de werkomgeving, verbeteren we de sensor te meer bestand tegen hoge temperatuur.

radicFrequency instellingen -- we vijf-bereik frequentie-opties voor bepaalde dieren tot een evenwichtige stroomverbruik.

radicPower efficiënte -- gevoeligheid en aantoonbaar afstand kan worden ingesteld door jezelf, zodat dieren buiten het bereik waar je niet activeren het apparaat en binnen het bereik is, zijn er minder valse alarmen om energie te besparen met een hoge anti-interferentie en gevoeligheid.

radic -Waarom u kiest voor onze repellers?

Al onze producten worden onder strenge testen en verbeteren, op basis van het ontwerp en de praktische toepasbaarheid van de kern.Wanneer we dit apparaat ontwikkeld, hebben we ons gericht op de Praktische gevolgen en eindelijk klaar met deze verbeterde versie -- Evenwichtige Energieverbruik, Meer Gevoelige Detector, Niveau 5 Waterdichte, Dubbele Luidsprekers, Dubbel Knipperen van de Led en Praktisch Ontwerp.

radic Voorzorgsmaatregelen

1. Installeer het apparaat in direct zonlicht te verkrijgen hign zonne-energie-conversie-efficiëntie en plaats het apparaat niet in rekening te worden gebracht onder het zonlicht voor een volledige dag voor het eerste gebruik.Het is niet een speeltje, ook houd uit de buurt van kinderen.

2. Om instellingen te wijzigen, moet u altijd beginnen vanaf de OFF positie en dan ga direct naar de functie die u nodig hebt, anders kan het apparaat beschadigd kan worden.

radic Specificaties

Voeding : 3 AA batterijen( opgeladen via het zonnepaneel of USB power adapter)

Frequentie bereik : 11.5 KHz - 47.5 KHz

Detectie afstand: binnen 30ft

Beschrijving:

Het product maakt gebruik van een infrarood pyro sensor.De gevoeligheid van de sensor om het dier is in verband met de richting van de beweging, ongevoelig voor radiale beweging, en de meest gevoelige cross-cut-beweging.Betekent: Als het dier stilstaat of is het naderen van het product in een rechte lijn zonder cross-verplaatsen van het infrarode licht niet kunnen worden gevoeld en het product werkt niet op het dier.

Eigenschappen: Hij keurt het principe van infrarood detectie.Zendt ultrasone golven om te rijden in kleine dieren, terwijl het opsporen van kleine dieren.Het beschermt uw woning, uw tuin en uw binnenplaats van intimidatie door ongewenste loslopende honden, zwerfhonden en-katten en andere kleine dieren.Dit product alleen schijven van het dier zonder chemicaliën, en zendt ultrasone signalen.Ze zijn verdreven afstand.Zij zullen geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.Het is een draagbare ontwerp van het product dat geïnstalleerd kan worden op elke plek in uw huis, tuin of binnenplaats, dit product kan worden gebruikt met een batterij bij lage spanning.PIR bewegingsmelder: Dit is een infrarood sensor die voortdurend uitgangen signalen.Wanneer een bewegend dier wordt aangetroffen in het detectiebereik, wordt er automatisch een geluid afgeeft golf te rijden van het dier en de LED-indicator brandt.Wanneer de infrarood sensor detecteert dat de dieren is verhuisd, de LED indicator zal automatisch uitgeschakeld worden.Het product voegt een nieuw licht en geluid, frequentie aanpassing, gevoeligheid aanpassing van de functie, om te rijden en de dieren meer gerichte, betere resultaten.

5-speed frequentie aanpassing:

0 bestanden: UIT

1 bestanden: 13.5 KHZ-19.5 KHZ, vooral voor ratten, honden, konijnen, vossen, krekels en andere dieren.

2 bestanden: 19.5 KHZ-24.5 KHZ, vooral voor katten, wasberen, dassen, stinkdieren en andere dieren.

3 bestanden: 24.5 KHZ-45.5 KHZ, vooral voor vleermuizen, vogels, muizen en andere dieren.

4 bestanden: LED verlichting burst 5.50 KHZ, de hele band drive dieren plus licht van de flits.Alle functies werken op dezelfde tijd, en de frequentie van de eerste versnelling naar de vijfde versnelling werkt in de rotatie, vergezeld door een krachtige LED flitser.

Instructies:

- Krachtige ultrasone verjaagt dieren.Wanneer een dier komt in de buurt, een infrarood sensor is geactiveerd en het product zendt ultrasone trillingen die ervoor zorgen dat de dieren niet ontsnappen aan de oppervlakte.

-LED knippert rijden van de dieren.Wanneer het dier komt in de buurt, een infrarood-sensor detector wordt geactiveerd en het product geeft een sterke lichtflits die ervoor zorgt dat het dier bang en vluchten voor het gebied.

Functie Omschrijving

- "Gevoeligheid" knop (links): de Gevoeligheid en detectieafstand zijn verstelbaar.Draai de knop rechtsom om het geleidelijk verhogen van de bescherming van het bereik.


 • Materiaal: ABS kunststof en Elektronische componenten
 • Pest Type 2: Vogel, Kat, Hond, Vos, Kippen, Schapen, Herten
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Groothandel: Dropshipping Dropshipping
 • Waterafstotend Type: Ultrasone Ongedierte Repellers
 • Pest Type 1: Muizen,Slangen,Sprinkhanen,Vleermuizen,Pil Bugs
 • Infrarood-sensing hoek: 110 graden
 • Pakket Inbegrepen 1: 1 Ultrasone Zonne-Pest Repeller en 1 x USB-Lijn
 • Pakket inbegrepen 2: 2 Stickers 1Instructions
 • De langste afstand: 8-10M gebaseerd op de grootte van het dier
 • Type Plaag: Horzels
 • Nominale Spanning: GEEN


Yana8885
2020-11-09
5/5
Ok
Janjan Qt
2020-11-27
5/5
Very long time, but works, all Top.
Aeilo Zod
2020-10-15
5/5
I was very surprised when I opened the package, well packed, HIGH quality. The express delivery time is surprisingly fast, and the seller delivers goods in time. Very satisfied with!
Irinashamonina
2020-09-30
3/5
Goods are fine however the shipment is waaaaaaaaaaayyyyyyy to long. For Europeans...trie other sellers first because this is not normal! I bought 10 things in once this day and this was the last shipment to receive. 1 whole month later!!! Be adviced. Hou rekening met een zer lange wachttijd voor ontvangst. 10 dingen deze dag besteld in deze zending liet een maand langer op zich wachten met ontvangst van item 9! Wees gewaarschuwd. Angegekocht stuk op zich geen problemen mee.
Galzan Edgeev
2020-10-30
5/5
Good quality, thank you very much!

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten