Tags: handdoek warmer, hete plaat controle van de temperatuur, elecrical wierook brander, cup verwarming, koffie shop, aluminium vlakke plaat, fornuis, hete plaat, 2x15w, elektrische kookplaat.

€6.33 €6.80
 • Op voorraad
 • v2274


EU /US/BS-plug-adapter is geleverd voor elke plug-in producten .

Andere belangen neem dan contact met mij op elk gewenst moment!

1:Duitsland-klanten

vertel ons uw EORI-nummer als u wilt om het schip door FedEx of TNT .Zonder hen konden we alleen door DHL, Hongkong post of China Post !

2 :de russische klanten

laat dan uw volledige naam ( minimaal 3 woorden ) , zoals voornaam, tussenvoegsel en achternaam, anders russische Post zal niet releases van het pakket en terug te keren naar China !

3:van de Braziliaanse klanten

als u wilt om het schip door FedEx, DHL, TNT, UPS, te vertellen gelieve me uw btw-nummer ( CPF of CNPJ ).Zonder douane-zal de terugkeer van de goederen naar China .

4:Oekraïne, wit-rusland klanten

Als u ervoor kiest om het schip door China Post( met name Oekraïne, wit-rusland ), wacht geduldig af, het is wat traag, tenminste, duurt het ongeveer 30 dagen .

5:voor klanten uit Zuid-Amerika

als u de fiscale nummer ( zoals Argentinië, Peru, Colombia ,enz.) , het zal veel problemen met de douane.

Nominale spanning: 110V/ 220V Nominale frequentie: 50 hz/ 60 hz Nominaal vermogen: 1000W Verwarming plaat diameter: 15,5 cm 1. Wanneer de elektrische oven is voor de eerste keer gebruikt, wordt het verwarmd voor 3-5 minuten.Op dit moment is een kleine hoeveelheid rook en geur kan worden uitgezonden.Omdat de beschermende laag van de oven oppervlak ontmoetingen hoge temperatuur verdampen, dit is een normaal verschijnsel, en het zal niet verschijnen na één keer gebruiken.fenomeen. 2. Draai de rotary switch van de elektrische oven, er zijn 5 posities aanpassen van de temperatuur van de elektrische oven.Stel de schakelaar in de juiste positie te maken in de elektrische oven bereiken van de gewenste temperatuur.Merk op dat wanneer het niet in gebruik is, kunt u de instelling van de schakelaar op "0"/"off" - stand en haal de stekker stekker. 3. De elektrische kachel is voor de verwarming en het koken van voedsel, en de gebruiksvoorwerpen moeten worden op de verwarmingsplaat bij het koken van het voedsel. (Het bestek moet worden met vlakke bodem en moet worden hoge temperaturen bestendige) 4. Wanneer het in gebruik is, niet in andere diversen binnen 30 cm van de elektrische kachel om te voorkomen dat de belemmering van de ventilatie en het veroorzaken van gevaar.

Vriendelijk let op: Als u de European style plug converter,dan koopt u een converter van deze link:

Handleiding meten, het is moeilijk om te voorkomen dat fout, ik dank u voor uw begrip


 • Hete Plaat Oppervlak: Spoel Kookplaat
 • Certificering: ce
 • Merknaam: DMWD
 • Spanning (V): 110V/220V
 • Model Aantal: 4DRL-1000W-Fang
 • Installatie: Maat
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Huisvesting: Kunststof
 • Vermogen (W): 1000W


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten