Tags: gp tracker, OBD2 Scanner, tk905, mini gps locator mini, navigatie gps, draadloos internet, monitor pc, magic track, hond gps tracker, ios gps tracker.

€18.08 €22.60
 • Op voorraad
 • v2469


Inleiding:

Deze GPS Tracker is een 2G GSM GPS Tracker, die werken op basis van de bestaande 2G netwerk GSM/GPRS en GPS satellieten, deze te vinden en te monitoren doelstellingen op afstand via SMS, de mobiele APP en web software voor het bijhouden zonder enige beperking op het bijhouden van afstand!Het keurt de meest geavanceerde technologie van GPS en LBS dubbele positionering.Trouwens, met de ingebouwde krachtige magneet, kan zeer eenvoudig worden geïnstalleerd en stevig op de auto, truck en een doel met metalen interface.

Trouwens, dit voertuig tracker is een complete GPS-tracker, die is ontworpen voor een breed scala van voertuig tracking-toepassingen.Het wordt ondersteund door de optionele vaste autolader die voor winst continue externe voeding.De ingebouwde GPS-ontvanger heeft een superieure gevoeligheid en een snelle tijd tot de eerste correctie.De quad-band GPRS/GSM-subsysteem ondersteunt 850/900/1800/1900 MHz waardoor de TK105A locatie worden in real-time gevolgd of periodiek gevolgd door een back-end server en mobiele apparaten over de hele wereld.Systeem integratie is eenvoudig als volledige documentatie is voorwaarde voor GPRS-communicatie-protocol.De GPRS-communicatie-protocol ondersteunt een grote verscheidenheid van rapporten met inbegrip van noodmaatregelen, geo-omheining grens oversteken, lage batterij -, schok-alarm en geplande GPS-positie.

Kenmerken:

1. GPS+LBS Dubbele Positionering Manieren: Als het gps-signaal is goed, het apparaat zal vinden via de gps-satelliet, indien niet, zal het apparaat automatisch zoeken via POND!Onder GPS plaatsbepaling-modus, is de nauwkeurigheid van 5-10 meter onder de plaatsbepaling van de modus, de nauwkeurigheid is 100-1000 meter!

2. Realtime Tracking: U kunt realtime het toestel volgen op google maps via de mobilofoon, tablet en computer, en de minimum data-upload interval van 10 seconden!

3. Geschiedenis van de Route Afspelen: De APP en web server kan het opnemen van het uploaden van gegevens van het apparaat tot 6 maanden, u kunt het afspelen van de geschiedenis van de route op ieder moment!

4. Lange Standby-Tijd: Het heeft een ingebouwde Li-ion batterij, kan de standby-tot 60 dagen.

5. Op afstand de Monitor van de Stem: Verzenden "Monitor+Wachtwoord" om het apparaat eerst, dan zal het apparaat automatisch veranderen in monitor mode,

als je nu bellen de SIM-nummer in van het apparaat, het zal pick-up van uw oproep automatisch en je kunt de monitor van de stem rond het apparaat!

6. Te hoge snelheid Alarm: het alarm werkt alleen onder continue positionering modus.Wanneer de eenheid van snelheid is hoger dan de snelheid die u presetted, zal het bericht verzenden "snelheid alarm!" op de admin-nummer elke 5 minuten.

7. Schokken/Trillingen Alarm: Na de shake alarm in te stellen,houdt u de tracker wordt stationaire voor 5 minuten, dan is deze functie begint te werken.Het sturen van SMS "sensor alarm!" op het admin-nummer wanneer het apparaat een schok krijgen.

8. Beweging Alarm: Wanneer de eenheden blijft onbeweeglijk in een plaats voor 10 minuten, de gebruiker kan de beweging van het alarm door deze opdracht "move+passord", dan in het geval het apparaat verplaatst 500m van het alarm SMS verzenden "Move Alarm+Latitude en longitude" om het toegestane aantal.

9. Geo-omheining: opstelling een geofence voor de tracker te beperken zijn bewegingen binnen een district.De eenheid zal het alarm versturen naar APP en web-server wanneer het gaat uit van of in deze wijk.

10. Web-Tracking Platform en de Mobiele APP: LEVENSLANG GRATIS !Web server en zowel iOS-en Android-versie van de APP beschikbaar zijn!

Specificatie:

* Afm: 47mm * 23mm * 52mm

* Gewicht: 50 gram

* Netwerk: 2G GSM/GPRS

* Band: 850/900/1800/1900Mhz

* GPS-nauwkeurigheid: 5m-10m

* Standby-tijd: 60days

* Opslag Temp.: -40°C tot +85°C

* Gebruik Temp.: -20°C tot +55°C

* Vochtigheid: 5% - 95% niet-condenserend

Belangrijke Mededeling:

* Dit apparaat kan werken met 2G GSM-netwerk, en dit item bevat geen Sim-Kaart,neem dan het kopen van uw lokale.

* Zorg ervoor dat de GSM SIM-kaart dit ondersteunt het voeren van gesprekken, het verzenden van berichten, GPRS-netwerk

* Zorg ervoor dat de GSM SIM-kaart met voldoende saldo.

* Zorg ervoor dat de GSM-kaart is geopend op de call-ID display functie en draaide het gesprek overdracht.

* Plaats de GSM SIM-kaart in het apparaat correct werken.

* Gebruik de normale SIM-kaart voor de tracker, geen Micro simkaart of Nano SIM.

Het Bijhouden Van De Software:

* Over Web tracking platform:

Gratis Web-tracking software,is geen betaling tegen betaling,login pagina : w.008gps.com

Selecteer "Log in door het IMEI" op de bodem van het scherm

IMEI-Nr. : aan de achterzijde van de dekking

Wachtwoord: 123456

* Over de Mobiele APP voor Android/IOS-Tracking:

Scan de QR-Code om de applicaties te installeren op uw mobiele telefoon.Registreren en account toevoegen.

Zoeken "TKSTAR GPS" in de Apple App Store/Google Play Store of Scan de QR-Code te installeren

de toepassingen op uw mobiele telefoon.

Hoe om schurft deze GPS tracker?

1. Wat moet je voor te bereiden na kreeg het apparaat?

* Neem een geschikte SIM-kaart voor deze gps tracker, moet de SIM-kaart compatibel met 2G GSM-netwerk, en moet de Normale Grootte SIM-kaart;

* Activeer de "GPRS internet dataverkeer" en "nummerweergave Display" functies van de SIM-kaart

* Zorg ervoor dat de SIM-kaart voldoende saldo verwijderd en de PIN-code;


 • Model Naam: Vinidname-10446
 • De Grootte Van Het Item: 4,7 cm*2,3 cm*5,2 cm
 • Scherm Grootte: Geen Scherm
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • GPS-type: GPS Tracker
 • Merknaam: Vinidname
 • Toepassing:
 • Levensduur Van De Batterij: 30 Uur & Op
 • Gps-Module: Ja
 • Speciale Functie: Afstandsbediening
 • Spanning: 12V
 • GPS Geografische Locatie: Europa


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten