Tags: boek nook, boek nook diy, nep boeken open huis decoratie book, boek box opslag, luxe inrichting, fashion nep boeken open, nep-boek voor de inrichting, boek nep, inrichting huis, valse decoratieve boeken.

€3.01 €4.78
 • Op voorraad
 • v2492


Open Nep Boeken Home Decoratie Simulatie Boek Box Stijlvolle Desktop Decoratie Mooie Opberg Box Model

LEES DE VOLGENDE INFORMATIE VOOR MEER INFORMATIE.

SPECIALE OPMERKING:

1> Neem contact met ons op voor een pakket van problemen in plaats van het openen van geschillen of slechte feedback!!! 2> Als u wilt zien van de foto ' s, neem dan contact met ons op!!!

1.Grootte:

26.7x17.5x4.2cm(10.51"x6.89"x1.65")

2.Product beschrijving:

1>Stijl: Decoratieve boeken zijn onderverdeeld in dat u niet kunt stijl, vouwen stijl en open stijl.Door de koper en de vraag van de markt, de open versie is een verbeterde versie van de ongeopende versie. 2.>Technologie: De decoratieve boek is verwerkt in een model met hard leren en papier geplakt met lijm of dubbelzijdig plakband.Het open boek is een magneet strip in het midden voor het eenvoudig openen en gebruiken.

3.Gebruik:

Decoratieve boeken zijn woondecoraties, en ze kunnen worden gebruikt als decoratieve props voor familie huiskamers, cafés, bars en restaurants.

4.Model:

Het model van het boek is op dit moment verdeeld in BH serie, LH serie en WM-serie op de markt. 1>BH-serie zijn verdeeld in een open en niet-open modellen.BH niet open te veel modellen display.BH open modellen zijn BH238, BH239, BH240, BH241, BH242, BH243, BH250, BH251, BH252, BH253. 2>LH heeft alleen open modellen, die onderverdeeld zijn in 8 uitvoeringen: LH0357, LH0358, LH0359, LH0360, LH0361, LH0362, LH0363, LH0364. 3>De WM-serie ook alleen open modellen, die zijn onderverdeeld in WM02, WM04, WM07, WM08, WM09, WM10, WM11, WM12(XK06).

5.Levering:

1>u kunt erop vertrouwen te bestellen, wij zullen het schip in de orde van de bestelling van de koper.Over het algemeen zal het pakket worden afgeleverd voor dat je op tijd binnen drie dagen. 2>Volgens de logistieke situatie, zullen we over het algemeen het verzenden van de goederen volgens het logistieke kanaal u kiest.Wanneer noodzakelijk, zullen wij ook kiezen voor een hoge kwaliteit en snelle logistieke methoden te leveren goederen voor u.

6.Verpakking:

1>bestel uw model, en wij leveren de goederen nauwkeurig volgens het model dat u hebt besteld. 2>Voor het vouwen van de decoratieve boeken, we maken gebruik van karton verpakking (contact met ons op voor het verpakken van foto).Voor boeken die niet kunnen worden geopend en boeken die geopend kan worden, we maken gebruik van schuim dozen voor het verpakken van (contact met ons op voor het verpakken van foto).

7.Suggesties:

We pakken de door u bestelde producten zorgvuldig om beschadigingen te voorkomen.Maar we hopen ook dat u kunt kopen een veelvoud van 4 op het moment van aankoop, om beschadiging van de goederen, en in veelvouden van 4 zijn de perfecte verpakking.

8.Opmerking:

1>Sinds de mechanische verwerking en handmatige verwerking van decoratieve boeken zal veroorzaken oppervlakte slijtage problemen, als je het erg, kunt u uw bestelling zorgvuldig. 2>Als er een verkeerd model of beschadigde verpakking, laat een negatieve recensie in de eerste keer, en neem contact met ons op tijd.We zullen het opnieuw verzenden van de schade voor u en ook u terugbetalen.

Heel erg bedankt voor uw reading en samenwerking.Heb een goede dag.


 • Thema: mensen
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Attributes6: De Decoratie Van Het Huis
 • Attributes2: Home Decor
 • Attributes3: Fashion Boek
 • Stijl: Moderne
 • Attributes1: KAN OPEN
 • Grootte: 27*17*4.5 cm
 • GEBRUIKT VOOR: De decoratie van het huis, club, hotel, studie
 • Materiaal: Papier
 • Is Het Slim Apparaat: No
 • Attributes5: nep boeken voor decoratie
 • Attributes7: Decoratie huis


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten