Tags: grote saaie bar, tin hardmetalen wisselplaten, speciale saai bar, Bar boring, cnc houder, pcd pigment, cbn plaats, diamant (pcd), tattoo pcd, diamond plaats.

€13.40
  • Op voorraad
  • v2870


Verzendkosten:

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Wij sturen de artikelen binnen 7 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

We levertijd niet garanderen op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen,rechten en belastingen bij invoer in uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.Wij vergoeden niet de verzendkosten voor de zending te weigeren.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Betaling

Voor het plaatsen van uw bestelling, bevestigt u de details met ons op als u vragen met items.Vul betalingen binnen 3

dagen.Wij accepteren Alipay, Westen Unie, TT.Alle belangrijke credit cards worden geaccepteerd door middel van secure payment processor Escrow.

Resultaat

Alle producten zijn gecontroleerd en verpakt in goede staat voor verzending.

In het geval dat het onderdeel defect is, gelieve ons binnen de 7 dagen na ontvangst, zullen we vervangen door een nieuwe.Geen Restitutie worden aangeboden.

Kopers moeten betalen voor de terugkeer van kosten en we betalen de kosten voor het opnieuw verzenden.

Feedback van de Klant NIET.1, Uw tevredenheid is Ons Doel !!!!Tevreden zijn met ons, geef ons Vijf-Sterren Feedback!!!!

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We

zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

Bestellingen Plaatsen Online.Voor Volledige Bescherming.

Wij zijn een Gouden Leverancier met de Handel Zekerheid van USD 192.000 fotokopieën van Alibaba

Handel Assurance-Leverancier van: Handel Zekerheid zal het veel makkelijker om te filteren gouden leveranciers die in staat zijn te leveren zoals overeengekomen in tijd, kwaliteit en service.

Handel Assurance-Kopers: Alibaba zal u helpen om kopers 100% van de betaling terug te betalen als de handel verzekering is leverancier niet tot het verzenden van producten op tijd of niet aan de normen zoals aangegeven in de overeenkomst .Het is een extra niveau van beveiliging voor kopers' overzeese transactie, zonder extra kosten.Goed om deze extra verzekering voor het geval er iets mis ging.


  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Certificering: GEEN
  • Coating: CBN OF PCD
  • Model Aantal: tpgh
  • Gebruik: Inwendig Draaien Tool
  • Materiaal: Harde Legering


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten