Tags: scate board diy, uv lijm lantaarn, pijp nissan d22, pijp ninja250sl, schroef handvat m5, xiaomi ozon uv, vintage speelgoed dc, schermen schilden, pochon onkruid 5x8.

€15.75
  • Op voorraad
  • v3150


Inleiding de Naam van het Product: Natto kinase latijnse Naam: Glycine max (Linn.) Merr.Een deel van Gebruikt: Fruit Voorkomen: Wit Poeder Opslag: Opslaan in een koele en droge plaats en vermijd licht en warmte.Houdbaarheid: 2 Jaar In De Functie 1.Natto kinase wordt gebruikt voor de voorwaarden met betrekking tot het hart en de bloedvaten, zoals atherosclerose (aderverkalking), hoge bloeddruk, hoog cholesterol en slechte circulatie.

2.Natto kinase is gewaardeerd in de alternatieve geneeskunde gemeenschap als een stolsel-buster en bloed dunner, en wordt soms aanbevolen als vervanging voor de dagelijkse aspirine therapie.

3.Natto kinase ontbinden trombus, het verlagen van de bloeddruk, verlaging van vet in het bloed, het verlagen van de bloed suiker, de bescherming van de lever, het verbeteren van de darm functie laxerend ontgifting werkzaamheid.

4.Natto kinase wordt op grote schaal toegepast in de behandeling van de preventie van verschillende cardiovasculaire en cerebrovasculaire aandoeningen, zoals: myocardinfarct, herseninfarct, hypertensie, hoge vet in het bloed, gewichtsverlies, schoonheid.Toepassing 1.Natto-kinase/Nattozimes kan gebruikt worden gemaakt van de farmaceutische vorm van capsules of pillen; 2. Natto-kinase/Nattozimes kan worden gebruikt om gemaakte functionele voeding in de vorm van capsules of pillen; 3. Natto-kinase/Nattozimes kan worden gebruikt voor water-oplosbare dranken; 4. Natto-kinase/Nattozimes kan gebruikt worden gemaakt van de gezondheid producten in de vorm van capsules of pillen.De oorsprong van de grondstoffen voor de Natto-kinase Wat is Nattokinase?

Nattokinase is een spijsverteringsenzym dat geproduceerd wordt wanneer de sojabonen zijn gekweekt met Bacillus Natto.Dit natto kinase is gescheiden en geëxtraheerd uit Natto.Het is gebruikt als een natuurlijke alternatieve geneeskunde, als een bloedverdunner, bloedstolsel verdeler, een natuurlijke remedie en wordt soms aanbevolen als vervanging voor het nemen van de dagelijkse aspirine

Bij H. E. C.we willen om volledig te kunnen profiteren van de kwaliteit van de authentieke Japanse Natto en we zijn alle stoffen die worden geproduceerd door Bacillus Natto in onze Nattokinase poeder, met inbegrip van vitamine K2 (Menaquinone-7, een belangrijk ingrediënt voor de vorming van bot en die ook kan helpen bij de vermindering van Osteoporose).H.E.C.Groep Nattokinase poeder heeft een n atur bondgenoot hoge steek de mobiliteit en is zeer actief.Nattokinase is aangetoond om te helpen in Het voorkomen van arteriosclerose het Verlagen van hoge bloeddruk Vermindering van diepe veneuze trombose (DVT, economy class syndroom) Vermindering en verbetering van osteoporose, Obstipatie Ondersteunen gezonder fibrine

Japan heeft een veel hoger percentage van de rokers en heeft nog een veel kleiner percentage van Hart-en Vaatziekten (HVZ) patiënten dan Amerika.Sommigen geloven dat dit is te wijten aan de aanwezigheid van Natto in het Japanse dagelijkse voeding en daarom is hun inname van Nattokinase.

Nattokinase is ontdekt door Dr.Hiroyuki Sumi, terwijl het uitvoeren van onderzoek aan de Universiteit van Chicago in 1980.

In zijn studies Dr. Sumi vermeld: "

Het slachtoffer is geworden van 17 wetenschappelijke studies en is aangetoond dat 4 maal groter fibrinolytische activiteit dan plasmine , en toont grote belofte als een natuurlijke manier te ondersteunen voor gezondheid bloedsomloop.Nattokinase ondersteunt de lichaamseigen productie van plasmine (de van nature voorkomende enzym in het lichaam dat breekt fibrine, het enzym dat ervoor zorgt dat het bloed stolt) en helpt de bloedstroom.

Nattokinase is een natuurlijk middel dat is aangetoond om te helpen verminderen van de bloeddruk en vermindering van bloedstolsels.

H. E. C. Groep exporteren wereldwijd een zeer actieve en hoge kwaliteit Nattokinase poeder ontwikkeld door Dr. Hiroyuki Sumi voor gebruik als ingrediënt van de gezondheid van voedsel, natuurlijke supplementen en levensmiddelen.

(nattokinase) is de meest krachtige fibrinolytische enzym dat wordt aangetroffen onder de ongeveer 200 voedingsmiddelen onderzocht voor 'orale fibrinolytische therapie'."

"Omdat het is afgeleid van voedsel en dus mondeling veilig is, is het de verwachting dat dit enzym kan worden ontwikkeld en toegepast, niet alleen als een thrombolytisch, is de primaire doelstelling, maar ook als een functionele voeding materiaal om te voorkomen dat trombose." Gebruik van Nattokinase Poeder H. E. C. Groep Nattokinase poeder kan gebruikt worden als: Als een bestanddeel van een gezonde voeding en gezondheid voedingssupplementen Als een dieet voedsel Als een additief voor levensmiddelen of smaakmaker voor soepen, cacao etc.


  • Type: Magnetische Teen Ring
  • Item Type: Verlies Van Het Gewicht Crèmes


ROSAMALIA777
2020-10-12
5/5
Everything in perfect order fast shipping and very felicitous transaction.
Soctieu200
2020-11-28
5/5
Compliant product delivered with certificate of analysis

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten