Tags: plafond waslijn, draagbare fles droger, engel porselein, drogen van wasgoed rack, doek paard, doek rack, balkon droger, lagen droogrek, mand linnen, waslijn koord.

€10.29 €11.30
  • Op voorraad
  • v34978


Bullet Punten:

1、Mooie en chique gecodeerd raatraster vorm is geschikt voor u om te ontspannen en droog alle soorten kleding en kleine objecten, u kunt het ook dragen uw favoriete speelgoed.

2、Keuken benodigdheden zijn geen uitzondering, droge vruchten, gedroogde vis, gedroogde groenten, droge goederen, enz.Het is gemakkelijk te vervormen kleding, afscheid, droge vocht en allerlei zaden opgelost!

3、Het beeld is meer dan 2 bovenop elkaar, is het aanbevolen dat ouders kunnen kopen voor meer dan 2, het is een zeer praktisch product, kan opgeklapt worden wanneer niet in gebruik, neemt geen ruimte in beslag!

4、ABS buis * 4, T-verbinding * 4 , gaas * 1

5、Meer gebruikt te wachten voor u voor te stellen! !

Kenmerken:

1. Prachtige en chique gecodeerd raatraster vorm is geschikt voor u om te ontspannen en droog alle soorten kleding en kleine objecten, u kunt het ook dragen uw favoriete speelgoed.

2. Keuken benodigdheden zijn geen uitzondering, droge vruchten, gedroogde vis, gedroogde groenten, droge goederen, enz.Het is gemakkelijk te vervormen kleding, afscheid, droge vocht en allerlei zaden opgelost!

3. Het beeld is meer dan 2 bovenop elkaar, is het aanbevolen dat ouders kunnen kopen voor meer dan 2, het is een zeer praktisch product, kan opgeklapt worden wanneer niet in gebruik, neemt geen ruimte in beslag!

4. Meer toepassingen te wachten voor u voor te stellen! !

Informatie:

Naam: Eenvoudige balkon type vloer multi-functie tegel droogrek

Grootte: ongeveer 70*70*18cm/27.56*27.56*7.09 in

Gewicht: ongeveer 300 gram

Materiaal: mesh + plastic

Verpakking: opp zak

Lijst:

ABS buis * 4

T-verbinding* 4 *

mesh * 1


  • Gewicht: about 300g
  • Grootte: about 70*70*18 cm
  • Naam: Eenvoudige balkon type vloer multi-functie tegel droogrek
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Materiaal: mesh + plastic


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten