Tags: de beam splitter takagi, teller rij, buis vacuüm, teller houten, teller vinger, pulse teller, 2-cijferige teller, laser puls teller, teller, onderdelen teller.

€15.75
  • Op voorraad
  • v3600


toep=ckeditor

Dit is een Drie-cijferige 0.56 inch hoge helderheid rode digitale buis De teller is gemaakt van een kunststof behuizing.Het kan gebruikt worden voor het tellen.Tellen regel is dat er een knop, druk per cijfer, plus 1. Max aantal 999.

Display formaat van 4*2 centimeter .De voeding is DC 5 volt.Ik sluit de voeding en de sleutel bedrading, en ik kan de verbinding met de relevante voeding of toets controller.

Counter control mode: er is een plus 1 toets, een toets wissen.

Graaf standaard Niet bewaard gebleven Nul na een stroomstoring.Als u gegevens wilt opslaan, maak dan een afspraak op voorhand, speciaal aanpassen.

Pulse count Ja, u kan, maar u moet wel van tevoren een afspraak maken.

Naast de controle-modus kan ook worden aangepast.Volgens hun eigen eisen, zoals het gebruik van relais plus 1, optische switch control plus 1, neem contact op met switch plus 1 en zo verder.Ik heb alleen bieden display, andere foto-elektrische schakelaar contact-schakelaar, enz., nodig om zichzelf te onderhouden, indien nodig en me steunen, stuur, performancetuning, samen met het vertrek, als het een standaard apparaat, hoeft niet te debuggen, direct schiet de teller scherm.Deze die hier Behoefte om vooraf online overeenkomst, niet vergeten!!!


  • Merknaam: TailKuKe
  • DIY Levert: ELEKTRISCHE


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten