Tags: carte micro sd-schakelaar, 32 gb micro sd, mini micro sd-adapter met wifi, tf kaart, ms-geheugenkaart, 128-gb micro sd, pny micro sd 256gb, extremerate ps4, Micro SD, tdk micro sd-kaart.

€8.21 €9.66
  • Op voorraad
  • v567


product beschrijving

1. Perfecte match met uw rij-recorder of home monitoring-systeem Zeer duurzaam voor continue opname 2. Continu schrijven kan een impact hebben op de geheugenkaart, maar deze geheugenkaart is ontworpen om te worden gekwalificeerd is voor deze taak.Dit 256GB-kaart zorgt voor een eenvoudige opname van maximaal 20.000 uur video. 3. Met deze 256GB-kaart, kunt u opnemen en opslaan van video ' s in het herschrijven interval. 4. Omgaan met moeilijke omstandigheden Gezien het feit dat je soms nodig hebt om video op te nemen onder minder dan ideale omstandigheden, SanDisk® HIGH ENDURANCE microSDTM geheugenkaart is bestand tegen temperatuur -, water -, schok -, en X-ray bescherming. 5. Opnemen in full HD video of 4K-video SanDisk® HIGH ENDURANCE microSDTM geheugenkaart beschikbaar in Klasse 10, U3 en V30 video kwaliteiten en ondersteuning van full HD video of 4K-video. 6. Snelle back-up, bespaart tijd De SanDisk® HIGH ENDURANCE microSDTM geheugenkaart kan lezen of video ' s gemakkelijk met een kaartlezer met een snelheid van maximaal 100 MB/sec.

Opnemen in full HD video of 4K-video

Perfecte match met uw rij-recorder of home monitoring-systeme de details van de verkoop punt hierboven, het aantrekken en verstrekken van vertrouwen bij uw potentiële gebruikers.SanDisk® HIGH ENDURANCE microSDTM geheugenkaart beschikbaar in Klasse 10, U3 en V30 video kwaliteiten en ondersteuning van full HD video of 4K-video.

Zeer duurzame, continue opname

Continu schrijven kan een impact hebben op de geheugenkaart, maar deze geheugenkaart is ontworpen om te worden gekwalificeerd is voor deze taak.Dit 256GB-kaart zorgt voor een eenvoudige opname van maximaal 20.000 uur video.de details van de verkoop punt hierboven, het aantrekken en verstrekken van vertrouwen bij uw potentiële gebruikers.

Snelle back-up, bespaart tijd

De SanDisk® HIGH ENDURANCE microSDTM geheugenkaart kan lezen of video ' s gemakkelijk met een kaartlezer met een snelheid van maximaal 100 MB/sec.

Omgaan met moeilijke omstandigheden

Gezien het feit dat je soms nodig hebt om video op te nemen onder minder dan ideale omstandigheden, SanDisk® HIGH ENDURANCE microSDTM geheugenkaart is bestand tegen temperatuur -, water -, schok -, en X-ray bescherming.

Bekendmaking

High-definition (1920x1080) en/of 4K Ultra HD (3840x2160) video-ondersteuning kan variëren afhankelijk van het ontvangende apparaat, bestandskenmerken, gebruiksomstandigheden en andere factoren.De U3 U1 en video niveaus vertegenwoordigen prestaties opties die ondersteuning van real-time video-opname in UHS-enabled host apparaten.De V30 video rating geeft aan dat de prestaties van de mogelijkheid tot ondersteuning van real-time video-opname op 30MB/sec continue video-capture snelheid op UHS-enabled host apparaten.Lees snelheden tot 100 mb/sec; schrijf snelheden tot 40MB/sec.Gebaseerd op interne testen; de werkelijke prestaties kan iets lager liggen, afhankelijk van het ontvangende apparatuur, gebruiksomstandigheden en andere factoren. 1 MB = 1.000.000 bytes.Over de capaciteit: 16GB = ongeveer 14GB-15 GB 32GB=ongeveer 28GB-30GB 64GB=ongeveer 58GB-60GB 128GB=ongeveer 115GB-119GB 256GB=ongeveer 230GB-238GB de capaciteit van het product is volgens:1 MB=1000KB,1G=1000MB,Te berekenen, het besturings systeem is een binair algoritme dat is 1 mb=1024 KB, 1G=1024MB, dus let op de werkelijke capaciteit is gemarkeerd capaciteit van 90%-93% Over de snelheid: De officiële fabriek standaard snelheid waarde is de ideale maximale waarde, de werkelijke snelheid test proces en het gebruik van milieu-gerelateerd (zoals het gebruik van de apparatuur, de verschillende configuraties, verschillende soorten van opslag van bestanden snelheid is anders, omdat het type bestand, de grootte, de Verschillende grootte en verschillend), dus we kunnen niet garanderen dat de werkelijke snelheid waarde!Kunnen We 100% beloven dat onze producten 100% origineel, er is een controle beveiliging label op elke verpakking.Over het testen van: Als u wilt testen of de snelheid van uw high-speed geheugenkaart op uw computer, gebruik een hoge kwaliteit USB3 geschreven.0 card reader om het te testen op de USB3.0-aansluiting van uw computer (de USB2.0 connector zal leiden tot een knelpunt dat de grenzen van de snelheid van de hoge snelheid van de geheugenkaart en Zet de interferentie van andere computers op het programma.


  • Type: TF / Micro SD-Kaart
  • Merknaam: SanDisk
  • Pakket: Ja
  • Lees - /Schrijfsnelheid: class10 u3
  • Model Aantal: SDSQQNR


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten