Tags: spoel spoel, shino, tas inktvis, karper tackl, spoel grasmaaier, beschermende geval voor baitcasting reel, vissen line splitter, SARA, metalen reelhouder, fishband klauteren hyper micro.

€1.11
  • Op voorraad
  • v7952


HUIDIGE VOORRAAD IS:

1 + 1 = 3 Bij aankoop van 2 magneten, en in het derde als een geschenk (het is willekeurig gekozen).

2 + 3 = 10 Kies 10 magneten, en betaal slechts vijf (korting 50% bij aankoop van 10 producten) in de officiële winkel premie.

"San Sebastian" Spanje grootte 86x54mm, aandenken, geschenk, collectible vinyl magneet.

Flexibele vinyl magneet, niet krassen op het oppervlak waarop bevestigd is.Dankzij de magnetische laag in het hele gebied van de foto geeft een betrouwbare bevestiging.De magneet heeft een monolithische structuur, 0,7 mm dik, zonder het gebruik van papier en zelfklevende film, het is daarom niet onderworpen aan de gelaagdheid, het buigen van de uiteinden nat en verwend onder invloed van vocht, die onderworpen zijn aan de meeste vinyl magneten, die verkocht worden op het Internet en is vervaardigd in een ambachtelijke manier bij het afdrukken op de printer en plakband aan de magnetische vinyl.Het watermerk "premium" is het ontbreekt aan echte producten, het wordt alleen op de afbeeldingen voor de bescherming van het exemplaar.

De voordelen van

Weerstand tegen vocht -Magneten kan worden gewassen volledig onder te dompelen in water, zonder angst voor het krijgen van natte en verlies van kwaliteit.

Compact formaat-Als de magneten zijn te veel, kunt u het tijdelijk verwijderen, zullen ze niet veel ruimte in beslag neemt in vergelijking met keramiek en metaal.

Licht van gewicht en betrouwbare mount-Magnetische laag in het hele gebied van de afbeelding en flexibiliteit bieden een betrouwbare bevestiging wordt zelfs op het oppervlak.De magneet zal nooit vallen uit de koelkast deur.

Rijke kleur -Heldere, verzadigde kleuren dan de ogen voor een lange tijd.

Kortingen en aanbiedingen

Korting voor leden -Reguliere korting voor opslag abonnees-tot 30%.

Specials hoeveelheid-Korting van 50% bij een bestelling van 10 stuks is geldig voor bijna alle producten van de Officiële Winkel "premium" (voor de volgorde in de reeks zie sets).

Coupons van de order bedrag -Houd een oogje op onze aandelen, regelmatig plaats coupons voor 300-500 roebels.Met elke 1000 in orde is.

Nieuwe goederen-en wordt toegevoegd in de winkel nieuwe goederen-30% voor alle kopers van een nieuw product binnen een maand.

Service

Kwaliteit Garantie -Hoogwaardige afdrukken met het lamineren.Geen krassen op het oppervlak.

Gratis verzending -Voor uw keuze, wij leveren de goederen per koerier naar uw kamer of naar het postkantoor, of het verzenden van de bestelling per e-mail.

Return merchandise -U kunt de goederen zonder uit te leggen de redenen binnen 15 dagen na ontvangst.

Инфopмaция o пpoдaвцe

Naam van het Product -IP astapov Evgeny Leonidovitsj Inn/оргн-550206742636/305550102700019

De werkelijke adres -644012, Omsk, Mendeleeve Ave., 44, Gebouw 2.

Operation mode-Laten we gaan.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки: 08:00 tot 20:00 (Мocкoвскoe вpeмя)

HUIDIGE VOORRAAD IS:

1 + 1 = 3 Bij aankoop van 2 magneten, en in het derde als een geschenk (het is willekeurig gekozen).

2 + 3 = 10 Kies 10 magneten, en betaal slechts vijf (korting 50% bij aankoop van 10 producten) in de officiële winkel premie.


  • Sticker Type: Magnetische Sticker
  • Leeftijd: > 6 jaar
  • Formaat Van Het Vel: Medium
  • Merknaam: Premium


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten